Skip to the content

Dan otvorenih vrata

 Dan otvorenih vrata predstavlja priliku za maturante i buduće studente da se upoznaju i dodatno informišu o radu Univerziteta “Džemal Bijedić” u Mostaru i mogućnostima studiranja na fakultetima ili univerzitetskim studijima koje planiraju upisati u skladu sa svojim afinitetima.
 Posjetioci će imati priliku posjetiti informativne pultove fakulteta, univerzitetskih studija, Kancelarije za međunarodnu saradnju, Univerzitetske biblioteke i Unije studenata, te prikupiti više informacija o uslovima za upis na određeni fakultet ili univerzitetski studij, o nastavnim planovima i programima, organizaciji i načinu izvođenja nastave, kao i o karijernim mogućnostima koje je moguće ostvariti nakon završetka studija na Univerzitetu “Džemal Bijedić” u Mostaru, dok će nastavno osoblje i studenti biti na raspolaganju da pruže više informacija i odgovore na pitanja.
 Također, za sve posjetioce će biti upriličen obilazak fakulteta i univerzitetskih studija u okviru kojeg će posjetiti laboratorije, sale, institute, učionice i amfiteatre u kojim se izvodi nastava. Tokom obilaska, maturantima će biti predstavljeni kadrovski i infrastrukturni resursi kojim raspolažu fakulteti i univerzitetski studiji na Univerzitetu “Džemal Bijedić” u Mostaru.
 Pored redovnih aktivnosti tokom Dana otvorenih vrata, predviđen je zabavni program, te hrana i osvježenje.
 Pozivamo sve maturante da nam se pridruže na Danu otvorenih vrata, ali i da njihov izbor prilikom nastavka obrazovanja bude Univerzitet „Džemal Bijedić“ u Mostaru na kojem će, uz savremene edukacije, usvojiti naučna i stručna znanja, vještine, iskustva i kompetencije neophodne za konkurentnost na tržištu rada. Pridružite nam se, mi gradimo budućnost.

Građevinski fakultet

Fakultet:

+ 387 36 514 850

Dekanat:

+ 387 36 514 874

Institut:

+387 36 514 889

+387 36 514 862

Email: gf[@]unmo[.]ba

Žiro račun: 1610200000290419

INFORMIŠITE SE O MOGUĆNOSTI UPISA

Pridružite nam se

Građevinski fakultet u Mostaru nudi mogućnost upisa na dva smjera I ciklusa i dva smjera II ciklusa studija

Copyright © 2024 UNMO.ba