Skip to the content

Otvoreni poziv za kurseve obuke studenata i profesionalaca

Otvoreni poziv za kurseve obuke studenata i profesionalaca

Građevinski fakultet Univerziteta „Džemal Bijedić“ u Mostaru u proteklih godina uspješno implementira nekoliko projekata u sklopu programa Europske unije za podršku edukaciji, usavršavanju, mladima i sportu u Evropi, Erasmus+.

Jedan od projekata je i "Promoting academia-industry alliances for R&D through collaborative and open innovation platform" (ALL4R&D), gdje su partneri, između ostalih Univerzitet Sv. Ćirila i Metodija u Skoplju, Ruhr Univerzitet Bochum, Univerzitet Vaasa, WUS Austrija, Građevinski fakultet Univerziteta u Sarajevu. 

U sklopu trenutnih aktivnosti projekta ALL4R&D, pokrenuti su kursevi za cjeloživotno učenje (LLL - LifeLong Learning) namjenjeni studentima završnih godina, mladim inženjerima, alumnim i ostalima koji žele proširiti svoja znanja. Od strane svih partnera u projektu organizovano je ukupno 45 kurseva koji su podijeljeni u sljedeće kategorije:

  1. INFRASTRUKTURA
  2. POTRESNO INŽENJERSTVO
  3. GRAĐEVINSKI MATERIJALI I KONSTRUKCIJE
  4. IT&SOFTVER
  5. INŽENJERSKI I SOFTVERSKI ALATI
  6. MENADŽMENT

Ovim putem pozivamo sve zainteresovane studente, alumne, te profesionalce koji žele da prošire svoja znanja iz navedenih oblasti, da posjete stranicu moodle.all4rd.net i prijave se na jedan ili više LLL kurseva.

Kursevi su u potpunosti BESPLATNI i dostupni svima. Broj učesnika po kursu je 20. Nakon kompletiranja kurseva predviđena je dodjela Certifikata o učešću od strane one partnerske instutucije koja je pohađani kurs formirala i rukovodila. Sve informacije o kursevima i načinu apliciranja pronaći ćete na linku.

Više o projektu ALL4R&D možete pronaći na slijedećem linku.

Građevinski fakultet

Fakultet:

+ 387 36 514 850

Institut:

+387 36 514 889

+387 36 514 862

Email: gf[@]unmo[.]ba

Žiro račun: 1610200000290419

INFORMIŠITE SE O MOGUĆNOSTI UPISA

Pridružite nam se

Građevinski fakultet u Mostaru nudi mogućnost upisa na dva smjera I ciklusa i dva smjera II ciklusa studija

Copyright © 2022 UNMO.ba